Benschop Auto-Motor-Aanhanger-Bromfiets Rijschool Klaas

Rijscholen Oudewater
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Dijkgraaflaan 62 Kaart
Plaats
3421 XG  Route Oudewater
Telefoon
0348 563 599
E-Mail
info@klaasbenschop.nl
Website

Informatie

Onze rijschool is een SRB erkende rijschool en bestaat uit een fulltime instructeur, bevoegd tot het geven van rijlessen voor auto, motor, aanhangwagen en bromfiets. Naast het geven van praktijklessen, verzorgen wij ook (gratis) theorielessen voor auto, motor en bromfiets. Daarnaast is Klaas Benschop een gediplomeerd KNMV motorrij-instructeur, tevens bevoegd tot het geven van vervolgopleidingen voor de motor. Het lesschema is strak en stapsgewijs opgebouwd volgens een beproefd schema. De lesduur bedraagt anderhalf uur. Naast losse lessen, bieden wij lespakketten aan voor auto, motor, aanhanger en bromfiets. Ook kunt u bij ons terecht voor spoedopleidingen voor auto, motor en bromfiets, dagcursussen voor het aanhangerrijbewijs. Sinds kort is ons lespakket uitgebreid met autorijlessen in een automaat. Bent u een gevorderde bestuurder maar wilt u overgaan op een personenauto automaat of ben je een beginnende bestuurder en lijkt rijden in een automaat beter bij je passen? Informeer op info@klaasbenschop.nl wat voor jou het meest geschikt is. Wij rijden in o.a. in de regio Oudewater, Hekendorp, Haastrecht, Vlist, Benschop, Gouda, Reeuwijk, Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen, Woerden, Linschoten, Montfoort.

Benschop Auto-Motor-Aanhanger-Bromfiets Rijschool Klaas is gevestigd op Dijkgraaflaan 62 . Het volgende wordt aangeboden: Rijscholen In Oudewater zijn er 3 andere Rijscholen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Lessen in dieselauto, Volvo, Begane grond, Aanhanger- / caravanrijbewijs auto / Rijbewijs BE, Autorijbewijs / Rijbewijs B, Lessen in handgeschakelde lesauto, Losse rijles, Pakket rijlessen met examen, Spoedopleiding, Theorieles, Tussentijdse toets, Lessen in avond mogelijk, Lessen in weekend mogelijk, Bromfietsrijbewijs / Rijbewijs AM, Motorrijbewijs / Rijbewijs A, 45 euro - 49 euro, Vaste instructeur, Vaste lesauto, Vrijblijvende proefles, KNMV motorrijinstructeur, Kennis NLP, Spoedopleiding auto, motor, Dagcursus aanhangerrijbewijs, Gratis theorieles.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Benschop Auto-Motor-Aanhanger-Bromfiets Rijschool Klaas

Give stars

Openingstijden

Tijden afspraken in overleg, mogelijkheden tot ophalen bij school, studie

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Rijscholen
0348563599 0348-563-599 +31348563599 0651610487 06-51610487 +31651610487

Kaart Dijkgraaflaan 62

Loading map...